Duyuru /
Belirtilen Mahallelerimizde Yol Boyu Ticaret Aksı

ŞAHİNBEY BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN DUYURULUR

Belediyemiz Meclisinin 06.12.2018 tarih ve 185 sayılı kararıyla, Boyacı, Kozluca, Kepenek ve Güneykent Mahallesi sınırları içerisinde yol boyu ticaret aksı, Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisinin 18.01.2019 tarih ve 30 sayılı kararı ile onaylanmıştır.

Onanlı paftalar Belediyemiz girişinde askıya çıkartılmıştır. İsteyen vatandaşlar 04.03.2019-04.04.2019 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde görebilirler.

İlanen duyurulur.

Ayşe Fatma TOPUZ                                                                             Birol ÜLĞER

İmar ve Şehircilik Müdürü                                                          Belediye Başkan Yardımcısı

Dokümanlar