Duyuru /
Bosna Hersek Ziyareti Yönergesi

BOSNA HERSEK ZİYARETİ YÖNERGESİ

1. Şahinbey Belediyemiz Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Liselerdeki okul 1.-2. ve 3.lerine Bosna Hersek ziyareti düzenleyerek geleceğimizin mimarı olan gençlerimizi ecdat topraklarımız ile buluşturacaktır.
  2. Bosna Hersek ziyaretine katılmaya hak kazanan öğrenciler  2019-2020 eğitim öğretim yılında  değerlendirme e-okul sisteminden 9.-10.-11. ve 12. Sınıf yıl sonu not ortalamalasına göre belirlenecektir.
  3. Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı 66 lisedeki toplam 47.060 öğrenci arasında dereceye giren her lisenin 1.-2. ve 3.leri Bosna Hersek ziyaretine katılmaya hak kazanacaktır .
  4. Bosna Hersek ziyaretine katılacak öğrencilerin tespitini bağlı bulundukları okul idaresi belirleyip Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bildirecektir.
  5. Dereceye giren 18 yaşından küçük öğrencilerin veli muvafakat namesi imzalatmaları gerekmektedir.
  6. Veli muvafakatnamesi olmadan hiçbir öğrenci Bosna Hersek ziyaretine katılamayacaktır.