Vali Gül: "Heyecanlandıran Proje"
09.01.2019 08:57:22

Gaziantep Valisi Davut Gül ve Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi’nce Akkent Mahallesi'ne yaptırılan Şahinbey Kongre Merkezi’nin inşaat çalışmalarını birlikte inceledi.

Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey ilçesine kazandırdığı en önemli projelerden birisi olan Şahinbey Kongre Merkezi’nin inşaat çalışmalarını Gaziantep Valisi Davut Gül ile birlikte inceleyerek, kongre merkezi ile ilgili bilgiler verdi.

Olağan Üstü Bir Yer

Gaziantep Valisi Davut Gül, Şahinbey Kongre Merkezi’nin Gaziantep’in çok önemli bir ihtiyacına cevap vereceğini belirterek, “Akkent Kongre Merkezi’nde çalışmalarda sona gelinmiş. Yaklaşık 1.5 ay içerisinde tamamlanmasını bekliyoruz. Olağan üstü bir yer. 1.600 kişilik büyük, iki tane orta ölçekte salonları bulunuyor. Çeşitli toplantıların ve yemeklerin verileceği alanlar mevcut. Gaziantep’te önemli bir eksikliği gidereceğine inanıyorum. Buranın inşaatı tamamlanıp gezdiğimizde iyi ki yapılmış diyeceğimiz bir proje. Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum. Gezdiğimizde çok heyecanlandık” dedi.

Sosyal Tesisi Ziyarete Etti

Gaziantep Valisi Davut Gül, Akkent Kongre Merkezi’ni gezdikten sonra Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu ile birlikte Şahinbey Belediyesi Spor ve Eğitim Merkezi’ni ve Karataş Kültür Merkezi’ni ziyaret etti. Burada kursları ziyaret eden Vali Davut Gül, kursiyerlerle de sohbet etti. Vali gül daha sonra Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile masa tenisi oynadı.

Oluşturulma Tarihi :  09.01.2019 08:57:22