09.09.2019´de 99 Çift Mutluluğa Şahinbey´de Evet Dedi
11.09.2019 08:13:44

Şahinbey Belediye Başkan Vekilimiz Cuma güzel 09.09.2019 tarihinde evlenmek isteyen 99 çifte ömür boyu mutluluklar dileyip, Şahinbey Belediyesi Kültür Merkezi’nde bulunan çiftlerin nikâhını kıydı.

Nikâhlarını özel bir güne getirmek isteyen çiftler Şahinbey Belediyesi Evlendirme Memurluğuna günler öncesinden başvuru yaptı. 09.09.2019 tarihinde nikâh kıydırmak isteyen 99 çift nikâh salonlarını doldurdu. Şahinbey Belediye Başkan Vekilimiz Cuma Güzel, evlenmek isteyen çiftlerin nikâhını kıyarak mutluluklar diledi.

Çiftler’den Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na Teşekkür

09.09.2019 tarihinde nikâhlarını kıydıran çiftler, kendilerine sunulan imkanlardan dolayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederek, “Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, göreve geldiği günden bu yana bir çok hizmetler yaptı. Yeni evlenecek çiftlere Evlilik Okulu Projesi ile seminerler verdirerek, evliliğin temellerini sağlamlaştırmanın yanında verilen eğitim sonrası çamaşır makinası hediye ediyor. Daha sonra yeni doğan bebekleri evlerinde ziyaret eden belediye görevlileri Hoş geldin Bebek Projesi ile bebeklere hediyeler veriyorlar. Kendisine ve ekibine sonsuz teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Oluşturulma Tarihi :  11.09.2019 08:13:44