Mehmetçiğimizin Yanındayız
11.09.2019 08:20:37

Şahinbey Belediyemiz 2016 yılında başlattığı “Uğurlar Ola Mehmedim Yol Çantanız Bizden” projesiyle Mehmetçiğin yanında olmaya devam ediyor.

İlk olarak 30 Ekim 2016 tarihinde askerlere dağıtımı yapılan malzemeler askerlerimiz tarafından yoğun ilgi gördü. Gaziantep geneline yayılan proje kapsamında askerlerimizin ihtiyaç duyacağı 25 farklı malzememe içeren yol çantasının dağıtımını sürdüren Şahinbey Belediyemiz bugüne kadar 27.000 askere içerisinde 25 çeşit malzeme olan asker çantasından dağıttı.

Mehmetçiğimizin Yanındayız

Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, belediye olarak sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerini bu projeler içerisinde bulunan  “Uğurlar Ola Mehmedim Yol Çantanız Bizden” projesiyle binlerce Mehmetçiğe asker çantası verdiklerini belirterek “Vatanımızın bekası için ülkemizin dört bir yanında nöbet tutan Mehmetçiklerimize, küçük bir hediye olarak gördüğümüz içerisinde 25 çeşit malzemenin bulunduğu asker çantası dağıtımımız sürüyor. 2016 yılının Ekim ayında başlattığımız projeye yoğun ilgi olması nedeniyle projemizi sürdürdük. Dağıtımını sürdürdüğümüz çantalarda askerimizin ihtiyaç duyacağı ve kullanabileceği malzemeler bulunuyor. Vatanımızın bekası için evlerinden, ayrılan ana kuzularının her zaman yanında olduk olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na Teşekkür

Askere gitmeden önce Şahinbey Belediyemize gelerek kendilerine verilen hediye çantaları alan Mehmetçikler Başkan Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederek “Şahinbey Belediyemizin askerlerimize vermiş olduğu bu hizmetten dolayı çok teşekkür ederiz. Askere gitmeden önce Şahinbey Belediyesi’ne gelerek, çantamızı aldık. Belediyemizin bu hizmeti bizleri gururlandırdı. Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, hem vatandaşın hem de askerimizin yanında. Allah ondan razı olsun” dediler.

Oluşturulma Tarihi :  11.09.2019 08:20:37