Ampute Takımımızda İç Transfer Atağı
04.10.2019 08:52:01

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübümüz Ampute Futbol Takımı, yeni sezon öncesi iç transferde 3 isme imza attırdı.

Önümüzde ki sezon da hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübümüz Ampute Futbol Takımı iç transferde Muhammed Mubarık, Richard Arthur Opentil ve Kudrat Khudoykulov ile 1’er yıllık sözleşme imzaladı.

Oyuncularımıza Güveniyorum

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanımız Cuma Güzel, futbolcular Muhammed Mubarık, Richard Arthur Opentil ve Kudrat Khudoykulov ile yeniden sözleşme imzalandıklarını belirterek, “Dış transferde Pendik Engelliler Spor Kulübü’nden Serkan Dereli’yi transfer ettik. Ardından iç transferde Muhammed Mubarık, Richard Arthur Opentil ve Kudrat Khudoykulov ile 1’er yıllık sözleşme imzaladık. Önümüzdeki sezon hedefimize giden yolda bu oyuncularımızın takımımıza önemli katkıları olacaktır. Üç oyuncumuzda Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı için geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda fedakârca mücadele edeceklerdir” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  04.10.2019 08:52:01