Yeşilvadi Polis Merkezi Hızla Yükseliyor
07.10.2019 16:50:07

Şahinbey Belediyemiz tarafından Yeşilvadiye yaptırılan yeni polis merkezinin inşaat çalışmaları hızla sürüyor

Daha Önce Düztepe’ye ve Karataş’a yeni polis merkezleri yaptıran Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, Yeşilvadi bölgesine yaptırılan polis merkezinin vatandaşın güvenliği anlamında önem taşıdığını belirtti.

Şahinbey İlçemiz Hızla Büyüyor

Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, Yeşilvadi bölgesinin hızla geliştiğini belirterek, “Şahinbey İlçemiz hızla büyüyor ve gelişiyor. Bu gelişime bağlı olarakta yeni ihtiyaçlar ortaya çıkıyor. Biz de bu çercevede öncelikle Karataş mevkinde hem polis merkezi, hemde ilçe emniyet müdürlüğü binası yaparak, emniyetimizin hizmetine sunduk. Daha sonra Düztepe bölgemizdeki karakolumuz çok eskiydi ve yol üzerinde kalıyordu. Orayıda yıkıp yerine çok daha güzel ve modern bir binayı Düztepe Polis Merkezi olarak inşa ettik ve emniyetin hizmetine sunduk. Üçüncü olarak Yeşilvadi bölgemiz de hızla gelişen bir bölgemiz bu bölgede de yeni bir polis merkezi ihtiyacımız doğdu ve bu bölgede 4.500 m2 inşaat alanı olan ve 4.100 m2 alan üzerine yapılan yeni bir polis merkezinin inşasını hızla sürdürüyoruz. İnşallah birkaç ay içerisinde burayı tamamlayarak bölge halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  07.10.2019 16:50:07