Ampute Takımımız Yarı Final´de
18.10.2019 16:32:07

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübümüzün Ampute Futbol Takımı, Tokat'ta organize edilen Ampute Futbol Türkiye Kupası karşılaşmalarında oynadığı 2 maçı da farklı kazanarak ismini yarı finale yazdırdı.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından 16-20 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Ampute Futbol Türkiye Kupası Tokat’ta devam ediyor. Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübümüz, Gaziosmanpaşa Stadyumu’nda ikinci maçını Konya Engellilergücü Spor Kulübü ile oynadı. Rakibini 8-1 mağlup eden mavi beyazlılar Türkiye Kupası’na doğru adım adım ilerliyor.

Takımımızı Tebrik Ediyorum

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulüp Başkanımız Cuma Güzel, Türkiye Kupası’nda alınan galibiyetlerden dolayı oyuncularını tebrik ederek, “Geçtiğimiz sezonun şampiyon takımı olarak hem Türkiye Kupası’nda hem de lig de hedefimiz yine şampiyonluk. Türkiye Kupası karşılaşmalarında iki maçımızı da kazanarak, yarı finale çıktık. Hedefimiz kupayı Gaziantep’imize ve Şahinbey’imize getirmek. Çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürerek Türkiye Kupası’nı kazanacağımıza inanıyorum” dedi.

Kazandığımız İçin Mutluyum

Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübümüzün Ampute Futbol Takımı’nın Teknik Direktörü Halil İbrahim Köprülü alınan galibiyetten dolayı mutlu olduğunu belirterek, ‘’Maçı kazandığımız için mutluyuz. Yarı finaldeyiz. Oyuncularımı, ortaya koydukları mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum. Türkiye Kupası’nı kazanmak istiyoruz. Bunun içinde ekibim ve oyuncularım terinin son damlasına kadar mücadele edeceklerinden eminim.’’ dedi.

Oluşturulma Tarihi :  18.10.2019 16:32:07