Türkiye Kupası Şahinbey´in
21.10.2019 09:15:10

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübümüz Ampute Futbol Takımı, Tokat'ta organize edilen Ampute Futbol Türkiye Kupası final müsabakasında Ortotek Gaziler’i 2-1 mağlup ederek Türkiye Kupası’nı müzesine götürdü.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından 16-20 Ekim tarihleri arasında Tokat’ta düzenlenen Ampute Futbol Türkiye Kupası karşılaşmalarında rakiplerini farklı mağlup eden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübümüzün Ampute Futbol Takımı, finalde  Ortotek Gaziler’i de 2-1 mağlup ederek, Türkiye Kupası’nı müzesine götüren taraf oldu. Final karşılaşmasında Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulüp Başkanımız Cuma Güzel takımı yalnız bırakmayarak, kupa sevincini birlikte yaşadı.

Takımımızı Tebrik Ediyorum

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanımız Cuma Güzel, alınan başarıdan dolayı oyuncuları tebrik ederek, “Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü olarak Ampute Futbol takımına ayrı bir önem veriyoruz. Şahinbey Belediye Başkanımız ve Onursal Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nun da desteği ile Ampute liginin lokomotif takımı haline geldik. Ampute Futbol’u için yapılan yatırımlar meyvesini vermeye başladı. Lig Şampiyonluğu ve akabinde kazanılan Türkiye Kupası, şehrimiz adına ve kulübümüz adına gurur verici. Oyuncularımız oynadıkları tüm karşılaşmalarda yüreklerini ortaya koyarak oynadılar. Finalde ise Ortotek Gaziler’i 2-1 mağlup ederek kupayı Gazişehrimize götürüyoruz. Emeği geçen herkesi kutluyor ve tebrik ediyorum” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  21.10.2019 09:15:10