Sporcumuz Dubai´de
07.11.2019 16:16:30

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübümüzün sporcularından Mahir Ateş, Dubai’de düzenlenen Para Atletizm Dünya Şampiyonası’na katıldı.

Birçok spor dalında sporcular yetiştirerek ülkemize ve şehrimize madalyalar kazandıran Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübümüz bu çizgisini sürdürmeye devam ediyor. 1-16 Kasım tarihleri arasında Dubai’de başlayan Para atletizm Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi, şehrimizi ve Şahinbey Belediyemizi temsil eden Mahir Ateş’ten yeni bir başarı bekleniyor.

Sporcumuza Güveniyoruz

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulüp Başkanımız Cuma Güzel, Şahinbey Belediyesi olarak özellikle salon sporlarını desteklediklerini belirterek, “Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü olarak birçok branşta sporcu yetiştirip eğitimler veriyoruz. Bu konuda şehrimize sporcular ve madalyalar kazandırdık. Bu yolda ve çizgide ilerleyerek, yeni başarılara imza atmak istiyoruz. Sporcumuz Mahir Ateş Para Atletizm Dünya Şampiyonası’na katılarak, ülkemizi ve şehrimizi temsil ediyor. Böylesi önemli bir organizasyona Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü olarak sporcu gönderdiğimiz için ayrıca gurur duyuyor, sporcumuzdan derece bekliyoruz” dedi.

Ülkemi Gururlandıracağım

Dubai’de düzenlenen Para Atletizm Dünya Şampiyonası’na katılan Mahir Ateş, ülkemizi ve Şahinbey Belediyesi’ni en iyi şekilde temsil edeceğini belirterek, “1-16 Kasım tarihlerinde Dubai’de başlayan Para Atletizm Dünya Şampiyonasında t44-t64 kategorisinde yüksek atlama branşında yarışacağım 16 Kasım’da son bulacak olan Dünya Şampiyonası’nda ülkemi gururlandıracağım bunun yanı sıra Gaziantep Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu olarak, kulübüme sporcu arkadaşlarıma ve değerli hocalarıma yakışır bir şekilde güzel bir derece ile dönmeyi istiyorum” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  07.11.2019 16:16:30