Yetim Anneler Bilgilendiriliyor

Yetim anneler Şahinbey Belediyemizin bünyesinde bulunan Kürşat Tüzmen Sosyal Tesis ’inde dini değerler, öfke kontrolü ve çocuklarla iletişim eğitimi alıyor.

Şahinbey Belediyemizin bünyesinde bulunan Kürşat Tüzmen Sosyal Tesisinde okuma-yazma kursuna gelen yetim anneler aynı zamanda dini değerler, öfke kontrolü ve çocuklarla iletişim eğitimi alıyorlar. Aldıkları eğitimle bilmedikleri birçok konuda bilinçlendiklerini ifade eden anneler Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ettiler.

Eğitimlerin Çok Faydasını Gördük

Kürşat Tüzmen Sosyal Tesisleri’ne gelerek eğitim alan yetim anneler, “Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’ndan Allah razı olsun. Onun açmış olduğu tesiste okuma yazma ve dini değerler, öfke kontrolü ve çocuklarla iletişim eğitimi görüyoruz. Buraya gelmeden önce birçoğumuzun sosyal çevresi ve aile içerisindeki iletişimleri kötüydü. Ancak burada aldığımız eğitimler sayesinde hem dinimiz, hem öfke kontrolümüzü ve çocuklarla iletişimimizi daha da geliştirdik” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

İlet  l
Arşiv  l