Başkan Tahmazoğlu Yeni Yılın İlk Bebeğini Kucakladı

Türkiye’nin en fazla bebeğinin dünyaya geldiği Şahinbey İlçesi’nde bebekleri evinde ziyaret eden Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, yeni yılın ilk bebeği Yakup Sergen Aslan’ı hastanede ziyaret ederek hediyeler verdi.

Gaziantep'te 2017 yılının ilk bebeği Metin (20) ve Münevver (20) Aslan çiftinin ilk bebeği Yakup Sergen Aslan, saat 00: 02'de doğdu. Gaziantep Av. Cengiz Gökçek Kadın Doğum Hastanesi'ne ziyarette bulunan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, 2017 yılının ilk bebeği olan Yakup Sergen bebeği ziyarete ederek hediyeler verdi.

2017 yılının ilk bebeğini ilk ziyaret eden Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, 2017'nin ilk dakikalarında doğan Yakup Sergen bebek ve ailesine mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür diledi.

Hayırlı Bir Evlat Olsun

Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, Yeni yılın ilk bebeğini ziyaret ettiklerini belirterek, "Doğum hastanemize geldik ve ilk doğan bebeğimizi ziyaret ettik. Metin kardeşimizin ve Münevver ablamızın evliliklerinin ilk yılında erkek çocukları dünyaya geldi. İsmi de Yakup Sergen Aslan oldu. Yakup Sergene uzun ve hayırlı ömürler diliyorum. Hayırlı bir evlat olsun. Bu yıl doğan bütün çocukların bahtı açık olsun. 2016 yılı ülkemiz açısından zorlu bir yıl olarak geçti. 2017'e çok umutlu giriyoruz" şeklinde konuştu.

Şahinbey’de Rekor

Şahinbey ilçesinde 2016 yılında toplam 22 bin 300 adet bebeğin dünyaya geldiğini ifade eden Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, "İlçemizde doğan bebeklere hoş geldin bebek seti hediye ediyoruz. 2016 yılında ilçemizde toplam 22 bin 300  bebek dünyaya geldi. Bu rakam Türkiye geneli için bir rekor" diye konuştu.

Çok Mutluyuz

Yakup Sergen Aslan bebeğin babası Metin Aslan, yeni yılın ilk bebeği bizim olduğu için mutlu olduklarını söyleyerek, "Çok heyecanlıyım. Yeni yılın ilk bebeği bizim çocuğumuz oldu. Güzel bir duygu ve heyecan" dedi.

Anne Münevver Aslan ise,"2017'nin ilk bebeği bizim çocuğumuz oldu. Çok heyecanlıyım. Yeni yılın ilk çocuğu aynı zamanda bizim çocuğumuz oldu. Mutluyuz" dedi.

İlet  l
Arşiv  l