Şahinbey Belediyesi´nden Mehmet Akif Ersoy Sergisi

İstiklal Marşı'nın yazarı milli şair Mehmet Akif Ersoy'un vefatının 81. İstiklal Marşı'nın kabulünün 96. yılı anısına Mehmet Akif Ersoy Fotokart Sergisi açıldı.

Şahinbey Belediyemiz tarafından hazırlanan İstiklal Marşı'nın yazarı milli şair Mehmet Akif Ersoy'un vefatının 81. İstiklal Marşı'nın kabulünün 96. yılı anısına Mehmet Akif Ersoy Fotokart sergisi Şehitkamil Kültür Merkezi’nde açıldı. Açılışa Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Ak Parti Milletvekilleri Canan Candemir Çelik, Abdulkadir Yüksel, öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

Serginin açılışını yapan Vali Ali Yerlikaya, Ülke ve milletlerin tarihi geçmişiyle geleceği arasında bağ kuran en önemli sembollerin başında milli marşları geldiğini belirterek, “Açtığımız sergi Türkiye Cumhuriyeti Devleti için Mehmet Akif Ersoy'un taşıdığı büyük anlamı göstermektedir.” dedi.

Sergide fotoğrafları uzun uzun inceleyen Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, AK Parti Milletvekilleri Canan Candemir Çelik, Abdulkadir Yüksel, vatandaşlarla ve öğrencilerle sohbet ettiler.

İlet  l
Arşiv  l